Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kareo Użytkownik Forum
|
Wysłany: Tue Sep 11, 2012 7:46 am Temat postu: INSTTALACJA SERWERA PÅYTA 4 |
|
|
Mianowicie wszystko szło bezdotykowo do czasu wysunięcia płyty cd nr 3 i poproszenie o CD4. Włożyłem zamknąłem okno 2007DVD4 i dalej nic się nie dzieje. Nie mogę ukończyć instalacji serwera. Jakieś porady ? Może jakoś ręcznie doinstaluje to co tam jest.
W logu z serwera pisze w ostatnim wpisie Koniec instalacji serwera SBS2003.
Więc co tam z tej płytki trzeba jeszcze i jakie zadania po instalacji. Wybaczcie za pytania wałkowane tysiące razy ale nie chcę zmarnować prawie tydzień instalacji (brak czasu).
I w IPAT nie mam obrazu komputer i jest opcja przyłączenia do domeny nieaktywna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kareo Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Sep 12, 2012 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Problemów część dalsza.
Nie mam obrazów w ogóle w IPaT a jak ustawie źródłowy, który jest już w domenie i AD robi obraz do 6% i wywala błąd że nie mógł przesłać pakietów.
Dobija mnie ta pracownia na starym serwerze działało ok ale chciałem się coś nauczyć (przypomnieć) postawić pracownie od nowa. A wygląda tak że na komputerach uczniowie pracują lokalnie z włączoną ochroną więc wszystko po lekcji ginie. Druga sprawa to zmieniło się samo hasło do agenta i klienta IPAT na jendnej jednostce. Z tego co czytam to zachodu troszke ze zmianą hasła jak go mam niekontrolowanych w IPAT.
Czytam i czytam i coraz więcej niejasności. Chyba wyłącze IPAT i ochronę tych dysków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Napinator Użytkownik Forum

|
Wysłany: Wed Sep 12, 2012 2:08 pm Temat postu: |
|
|
kareo napisał: | 6% i wywala błąd że nie mógÅ‚ przesÅ‚ać pakietówtych dysków. |
Zobacz czy na serwerze (na partycji, na którą przesyłany jest obraz) jest wystarczająco miejsca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kareo Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Sep 12, 2012 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Skonfigurowałeś IPATa na serwerze ? pokazałeś mu gdzie ma zapisywać obrazy ? |
|
Powrót do góry |