| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

excalibur Użytkownik Forum

| 

Wysłany: Fri Nov 25, 2011 6:24 pm    Temat postu: [ROZWIÄ„ZANY] Google Chrome - brak dostÄ™pu dla użytkownikà | 
				     | 

| 

Po instalacji Google Chrom i wykonaniu standardowych czynności przypisania do odpowiedniego poziomu ("D") utworzony skrót "Chrome.exe" nie jest on dostępny dla innych użytkowników.

Program nie instaluje się do "Program Files" i nie bardzo wiem jak zmusić instalatora do zmiany ścieżki.

Ikona w zakładce "Programy jest dostępna" tylko dla wybranej grupy "D" więc chyba wszystko OK ale niestety występuje ciągle komunikat o barku dostępności programu.

IPAT podczas instalacji był wyłączony.

Myślę, że to problem z nadawaniem uprawnień ale nie bardzo wiem gdzie szukać rozwiązania.     | 

| 

| Powrót do góry | 

| 

| 

apc Użytkownik Forum

| 

Wysłany: Fri Nov 25, 2011 7:33 pm    Temat postu: Re: Google Chrome - brak dostÄ™pu dla wybranych użytkownikà | 
				     | 

| 

| excalibur napisał: | 	 		  Po instalacji Google Chrom i wykonaniu standardowych czynnoÅ›ci przypisania do odpowiedniego poziomu ("D") utworzony skrót "Chrome.exe" nie jest on dostÄ™pny dla innych użytkowników.

Program nie instaluje się do "Program Files" i nie bardzo wiem jak zmusić instalatora do zmiany ścieżki.

Ikona w zakładce "Programy jest dostępna" tylko dla wybranej grupy "D" więc chyba wszystko OK ale niestety występuje ciągle komunikat o barku dostępności programu.

IPAT podczas instalacji był wyłączony.

Myślę, że to problem z nadawaniem uprawnień ale nie bardzo wiem gdzie szukać rozwiązania.   :( | 	   

Tu jest rozwiÄ…zanie 

http://www.google.tl/support/forum/p/Chrome/thread?tid=0505bcc7dd9efd23&hl=en _________________ Skype login: apc_vp (tylko mikrofon) | 

| 

| Powrót do góry | 

| 

| 

excalibur Użytkownik Forum

| 

Wysłany: Mon Nov 28, 2011 10:03 pm    Temat postu: Google Chrome - brak dostÄ™pu dla wybranych użytkowników | 
				     | 

| 

Dzięki za sugestie - pomogły.

Problem już rozwiązany - wystarczyło dobrać odpowiednią wersję Chrome     | 

| 

| Powrót do góry | 

| 

| 

|