Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
excalibur Użytkownik Forum
|
Wysłany: Fri Nov 25, 2011 6:24 pm Temat postu: [ROZWIÄ„ZANY] Google Chrome - brak dostÄ™pu dla użytkownikà |
|
|
Po instalacji Google Chrom i wykonaniu standardowych czynności przypisania do odpowiedniego poziomu ("D") utworzony skrót "Chrome.exe" nie jest on dostępny dla innych użytkowników.
Program nie instaluje się do "Program Files" i nie bardzo wiem jak zmusić instalatora do zmiany ścieżki.
Ikona w zakładce "Programy jest dostępna" tylko dla wybranej grupy "D" więc chyba wszystko OK ale niestety występuje ciągle komunikat o barku dostępności programu.
IPAT podczas instalacji był wyłączony.
Myślę, że to problem z nadawaniem uprawnień ale nie bardzo wiem gdzie szukać rozwiązania.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
apc Użytkownik Forum
|
Wysłany: Fri Nov 25, 2011 7:33 pm Temat postu: Re: Google Chrome - brak dostÄ™pu dla wybranych użytkownikà |
|
|
excalibur napisał: | Po instalacji Google Chrom i wykonaniu standardowych czynnoÅ›ci przypisania do odpowiedniego poziomu ("D") utworzony skrót "Chrome.exe" nie jest on dostÄ™pny dla innych użytkowników.
Program nie instaluje się do "Program Files" i nie bardzo wiem jak zmusić instalatora do zmiany ścieżki.
Ikona w zakładce "Programy jest dostępna" tylko dla wybranej grupy "D" więc chyba wszystko OK ale niestety występuje ciągle komunikat o barku dostępności programu.
IPAT podczas instalacji był wyłączony.
Myślę, że to problem z nadawaniem uprawnień ale nie bardzo wiem gdzie szukać rozwiązania. :( |
Tu jest rozwiÄ…zanie
http://www.google.tl/support/forum/p/Chrome/thread?tid=0505bcc7dd9efd23&hl=en _________________ Skype login: apc_vp (tylko mikrofon) |
|
Powrót do góry |
|
 |
excalibur Użytkownik Forum
|
Wysłany: Mon Nov 28, 2011 10:03 pm Temat postu: Google Chrome - brak dostÄ™pu dla wybranych użytkowników |
|
|
Dzięki za sugestie - pomogły.
Problem już rozwiązany - wystarczyło dobrać odpowiednią wersję Chrome  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|