Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ARCAVIR - jak go ustawić?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Messa
Użytkownik Forum

PostWysłany: Wed Sep 14, 2011 7:29 pm    Temat postu: ARCAVIR - jak go ustawić? Odpowiedz z cytatem

ARCAVIR - miał być niesamowitym programem hamującym wirusy i tym podobne robaczki, ale on w moim wypadku zaczął żyć swoim wyczuciem - blokuje kompy - nie mogę podłączyć ich do domeny, wymazał kompletnie wszystko z jednego użytkownika (bez poinformowania)

aby temu sprostać - przy starcie serwera wyłączam jego działanie, uruchamiam systemy na użytkownikach i dopiero włączam - wiem,
głupie to - ale jeszcze 390 dni licencji
Maciek
Administrator

PostWysłany: Wed Sep 14, 2011 7:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

E... jak zawrzesz kontrakt na dostawę żarcia, to będziesz jadł psie kotlety tylko dlatego, że kontrakt obowiązuje jeszcze 390 dni?
Oczywiście tu sytuacja jest gorsza, bo nikt nie zwróci kasy.

Autorski Przewodnik Kulturalny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Messa
Użytkownik Forum

PostWysłany: Wed Sep 14, 2011 8:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maciek napisał:
E... jak zawrzesz kontrakt na dostawę żarcia, to będziesz jadł psie kotlety tylko dlatego, że kontrakt obowiązuje jeszcze 390 dni?
Oczywiście tu sytuacja jest gorsza, bo nikt nie zwróci kasy.

tak, problem narósł wraz z nadejściem 2011 roku, firma ArcaVir wysłała mail'a, że nie bedzie aktualizowała starej wersji programu (ten działał super) - należy pobrać nową wersję - odinstalować starą i wgrać - długo zwlekałem - aż do teraz (problem 9 miesięcy) - w końcu - dla mnie to szmira - nie znam się na programach aby o nich opowiadać, ale wiadomo nie muszę - działa to po "chamsku", napisałem do ArcaVir - bez rezulatu - ustawiałem go w różnych możliwych pozycjach - włączania i wyłączania - mimo wszystko "PROG" wie swoje i zawsze startuje ze swojej własnej ustalonej pozycji - wszelkich blokad i zapór - nie mam tam opcji do ustawiania startu - może ktoś wie jak go przechytrzyć?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: