Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Messa Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Sep 14, 2011 7:29 pm Temat postu: ARCAVIR - jak go ustawić? |
|
|
ARCAVIR - miał być niesamowitym programem hamującym wirusy i tym podobne robaczki, ale on w moim wypadku zaczął żyć swoim wyczuciem - blokuje kompy - nie mogę podłączyć ich do domeny, wymazał kompletnie wszystko z jednego użytkownika (bez poinformowania)
aby temu sprostać - przy starcie serwera wyłączam jego działanie, uruchamiam systemy na użytkownikach i dopiero włączam - wiem,
głupie to - ale jeszcze 390 dni licencji _________________ WAR |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Wed Sep 14, 2011 7:38 pm Temat postu: |
|
|
E... jak zawrzesz kontrakt na dostawę żarcia, to będziesz jadł psie kotlety tylko dlatego, że kontrakt obowiązuje jeszcze 390 dni?
Oczywiście tu sytuacja jest gorsza, bo nikt nie zwróci kasy. _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Messa Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Sep 14, 2011 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: | E... jak zawrzesz kontrakt na dostawÄ™ żarcia, to bÄ™dziesz jadÅ‚ psie kotlety tylko dlatego, że kontrakt obowiÄ…zuje jeszcze 390 dni?
Oczywiście tu sytuacja jest gorsza, bo nikt nie zwróci kasy. |
tak, problem narósł wraz z nadejściem 2011 roku, firma ArcaVir wysłała mail'a, że nie bedzie aktualizowała starej wersji programu (ten działał super) - należy pobrać nową wersję - odinstalować starą i wgrać - długo zwlekałem - aż do teraz (problem 9 miesięcy) - w końcu - dla mnie to szmira - nie znam się na programach aby o nich opowiadać, ale wiadomo nie muszę - działa to po "chamsku", napisałem do ArcaVir - bez rezulatu - ustawiałem go w różnych możliwych pozycjach - włączania i wyłączania - mimo wszystko "PROG" wie swoje i zawsze startuje ze swojej własnej ustalonej pozycji - wszelkich blokad i zapór - nie mam tam opcji do ustawiania startu - może ktoś wie jak go przechytrzyć? _________________ WAR |
|
Powrót do góry |
|
 |
|