|
KOPI Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rafi1654 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Mar 30, 2011 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Sorki, że odpowiedź tak późno. Działa. Mam serwka, mam sieć lok. no i najważniejsze, kompy współpracują. Ale jest pewien problem. Na kilku komputerach (tam, gdzie był zainstalowany wcześniej system) kompy nie logują mi się do domeny na wcześniejsze loginy i hasła (jedynie admin). Nowe kompy natomiast (to znaczy te z niedawno wgrywanym systemem) zalogowały mi się pięknie, ale nie mają żadnych programów ani napędów (żebym coś np. zainstalował). Jak zrobić, żeby w Mój komputer widoczne były napędy i dyski??? Czytam wiernie lekturę - poważnie. Coraz więcej mi wychodzi, ale jutro mam zajęcia, a nie wiem, jak na 4 kompach uruchomić EXCELLA. Dziękuję wszystkim za wcześniejszą pomoc. Naprawdę się przydało. _________________ rafi1654 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafi1654 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Mar 30, 2011 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam, ale pytanie powyższe nie ważne na razie. Znalazłem posty, które w piątek wykorzystam.
PZDR!!! _________________ rafi1654 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Wed Mar 30, 2011 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Jeśłi komputery logują się jedynie lokalnie, to albo nie są dodane do domeny, albo nie mają połączenia z siecią. _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|