Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gmd1 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Fri Oct 23, 2009 3:32 am Temat postu: problem z instalacjÄ… Adobe AIR |
|
|
mam problem z zainstalowaniem Adobe AIR na stacjach klienckich pracujÄ…cych pod serwerem sbs2007 na stacjach jest windowsxp
proszę o radę jak z tym problemem sobie poradzić inne aplikacje instalują sie bez problemu (dopdf, adobe acrobat) |
|
Powrót do góry |
|
 |
PiotrT Moderator

Dołączył: 25 Jun 2007 Posty: 352 Pomógł: 2 Skąd: nie umiem czytać
|
Wysłany: Fri Oct 23, 2009 2:36 pm Temat postu: |
|
|
a czy nie masz za mało miejsca na dysku - sprawdź przydziały dyskowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Fri Oct 23, 2009 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze. Jaki masz problem? Jakie błędy pokazuje instalator? Co się konkretnie dzieje?
To jest ważne, bo równie dobrze mogłoby się okazać, że masz problem, bo nie masz płyty instalacyjnej.
Po drugie nie pisz tego samego w kilku różnych działach. _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
gmd1 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Sat Oct 31, 2009 12:47 am Temat postu: |
|
|
miejsca na dysku jest, błąd który sie wyświetla to "ograniczenie administratora", nie mam tych problemów w edycji sbs2003, problem jest w edycji sbs2007, można zainstalować inne aplikacje bez problemu a adobe air bez powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
olas Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Nov 04, 2009 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam dokładnie ten sam problem z AdobeAir w sbs2007 może ktoś już poradził sobie z tym problemem?
Bardzo prosze o pomoc sprawa dość pilna a sama raczej niec nie wymyślę.
Ola _________________ Ola |
|
Powrót do góry |
|
 |
0lo Użytkownik Forum

|
Wysłany: Sun Nov 06, 2011 2:34 pm Temat postu: Problem z zainstalowaniem Adobe AIR |
|
|
Mam ten sam problem. Serwer Lato 2007 i końcówki XP SP3. Podczas instalacji (na koncie administratora) wywala bład, że skontaktuj się z administratorem bo brakuje uprawnień... Ale jazda a kurs leży. Macie już jakieś rozwiązanie? _________________ Pozdrawiam
0lo |
|
Powrót do góry |
|
 |
|