Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bartheezzzz Użytkownik Forum
|
Wysłany: Mon Sep 28, 2009 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Zastanawia mnie to tylko jak inni dają sobie z tym radę. Co po zainstalowaniu serwera? Czy już Im działają stacje i mogą sobie je zdalnie instalować? Bo u mnie nie da rady trzeba wykonać szereg "zabiegów" aby wogóle cokolwiek zaczęło działać i to jeszcze pewnie kropla w morzu aby wszystko działało tak jak bym sobie tego życzył.
No ale wracam dalej do wzmagań i zrobię jak mi radzisz Maćku |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Mon Sep 28, 2009 4:37 pm Temat postu: |
|
|
No coż, ja opiekuję się trzema pracowniami, w tym jedna nowa z IPATem. Od początku pracują non stop, nie były przeinstalowane i nie dopuszczam do ich zepsucia.
Awarie były ale niewielkie. Jeśli którykolwiek serwer odmówi posłuszeństwa i po 24 godzinach nie będę mógł go przywrócić do działania, to wyleci i na jego miejscu będzie Linux. _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Mon Sep 28, 2009 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Linuksa siÄ™ tochÄ™ bojÄ™.
SKoro jest ten sbs no to niech już będzie - zrobiłem jak pisałeś - jest lepirj otwiera już w google Kopi ale bez obrazów i po kolenjen odsłonie znowu odzywa się ISA ale ja mam problem z tązdalną instalacją stacji wyskakuje error i nie wiem dlaczego chciałbym to naprawićtak aby chociaż te stacje mogły się instalować i miały jakies zabezpieczenia bo narazie jedynym zabezpieczeniem jestem ja i skromy router na którym blokuję strony |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Thu Oct 01, 2009 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Już mnie to doprowadza do szału
kombinuję jak potrafię: zmieniłem dysk w jednej ze stacji, postawiłem koło serwera i włożyłem dysk serwera (tego, który odmówił posłuszeństwa już dawno temu, ale instalacja jakoś tam szła, przynajmniej błędów nie wykazywał) ten wcześniejszy (bo są dwa) i poprostu wszystkie ustawienia sieciowe DND DHCP i ISA zmieniłem jak w tym starym i dalej nic nie ma żadnych zmian, instalacja stacji zdalnie kończy się na ustawieniu - podaniu nazwy stacji i wyskskuje error.
Czy ktoś w okolicach Wałbrzycha ma podobny serwer jak ja i mógłby mi pomóc? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|