Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paprotka Użytkownik Forum
|
Wysłany: Tue Jun 23, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Ale gdzie tego Ipata Lidko nie masz? Na stacjach? To pracownia z ostatniej edycji, z Vistą i czerwoną kolekcją? Jaki rodzaj szkoły? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidka Użytkownik Forum
|
Wysłany: Tue Jun 23, 2009 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Ipata nie mam na stacjach, jest to pracownia z ostatniej serii dokładnie z czerwca zeszłego roku-gimnazjum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Tue Jun 23, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co czytam, musisz mieć go na stacjach. Jeśli nie masz, to jakaś straszna pomyłka i bym się kłóciła. IPAT powinien być zainstalowany, aczkolwiek na stacjach wyłączony, czyli domyślnie stacji nie chronił, ale stacje były skumane z serwerem. Komunikat, o którym wspominałaś na początku, świadczy wg mnie, że jednak jest i szuka akceptacji w konsoli na serwerze. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidka Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Jun 24, 2009 4:55 pm Temat postu: |
|
|
Moi drodzy, już sama nie wiem. Po uruchomieniu stacji pojawia się napis odnośnie f3 i ipata ale f3 nie wywołuje go. Z pewnością ja gdzieś popełniam błąd tylko gdzie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Wed Jun 24, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Po uruchomieniu komputera, należy wcisnąć F3 dość szybko, nie czekać na ostatni napis. Tak to dość dziwnie działa, jeśli wciśniesz F3 za późno to system już się zacznie ładować. _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wed Jun 24, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
A widzisz.
Musisz ten klawisz ostro napierniczać, heh, ja też nie mogę wyczuć odpowiedniego momentu, więc ledwo ujrzę chińszczyznę, daję po F3 równo, aż pojawi czarny ekran z pytaniem o hasło. Hasło fabryczne było chyba puste. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidka Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Jun 24, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Paprotka napisał: |
Musisz ten klawisz ostro napierniczać, heh, ja też nie mogę wyczuć odpowiedniego momentu, więc ledwo ujrzę chińszczyznę, daję po F3 równo, aż pojawi czarny ekran z pytaniem o hasło. |
F3 wciskam tuż po uruchomieniu i nic. Robiłam to wcześniej , później i nic. W ogóle żadnej chińszczyzny nie ma i nie było. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wed Jun 24, 2009 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Ciśnij raz po razie i porządnie. Wejdź tu: klik klik i zerknij na slajd 7 - to już za późno na F3. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|