Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

problem z zalogowaniem do serwera

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dzanks
Użytkownik Forum

PostWysłany: Wed Jan 21, 2009 12:32 pm    Temat postu: problem z zalogowaniem do serwera Odpowiedz z cytatem

Witam mam taki problem z serwerem sbs2003 edycja 2005 a mianowicie mam utworzone konto o uprawnieniach administratora, z ktorego korzystalem do tej pory i wczoraj ktos niepowolany mial dostep do pracowni serwer nie byl zablokowany i dokladnie nie wiem co bylo grzebane oczywiscie pani od historii sie nie przyzna mówi ze ona tylko wylaczyla serwer (ja nie wylaczam wogole) ale efekt jest taki ze rano po wlaczeniu przy logowaniu na serwer do domeny sbsmenis pojawia mi sie komunikat że " w systemie niemozliwe jest logowanie interakcyjne" czyli tak jakby juz ktos byl zalogowany na tym koncie - stacje uczniowskie wylogowane i wylaczone na dodatek Dodam jeszcze że ze stacji uczniowskiej loguje sie na to konto w domenie bez probemów zalogowany napewno nie jestem na tym koncie na serwerze co to moze byc prosze o pomoc 1 rok opiekuje sie pracownia Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Mirek
Administrator

PostWysłany: Wed Jan 21, 2009 9:02 pm    Temat postu: odp Odpowiedz z cytatem

Możliwe, że ktoś zalogowany jest na serwerze z innym kontem. Proszę zalogować się zdalnie na konto admina i uruchomić ponownie serwer.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: