Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alfred47 Użytkownik Forum

|
Wysłany: Tue Apr 24, 2012 9:29 pm Temat postu: jak odinstalować agenta IPAT |
|
|
Mam problem z komputerami uczniowskimi (terminalami) i muszę odinstalować Agenta IPAT na komputerach klienckich . Czy jest to mozliwe jeśli tak to w jaki sposób można to zrobić. Bede wdzieczny za podpowiedź  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Tue Apr 24, 2012 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze musisz zdeaktywować ochronę dysku przez IPAT - F3 podczas startu komputera.
Potem zaloguj się na stację jako administrator i usuń program w taki sam sposób jak inne (dodaj/usuń programy). _________________
Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 9:08 am Temat postu: proÅ›ba o dostÄ™p do wersji polskiej iPAT |
|
|
posiadam wersję w języku w angielskim skąd wziąść spolszczenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
apc Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 9:24 am Temat postu: Re: proÅ›ba o dostÄ™p do wersji polskiej iPAT |
|
|
alfred47 napisał: | posiadam wersjÄ™ w jÄ™zyku w angielskim skÄ…d wziąść spolszczenie |
Agent IPAT jest tylko po angielsku. _________________ Skype login: apc_vp (tylko mikrofon) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 9:29 am Temat postu: ipat |
|
|
dzieki i przepraszam za pytania o prostych problemach ale jest to moje pierwsze spotkanie z IPAT-em |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 10:20 am Temat postu: Re: proÅ›ba o dostÄ™p do wersji polskiej iPAT |
|
|
alfred47 napisał: | posiadam wersjÄ™ w jÄ™zyku w angielskim skÄ…d wziąść spolszczenie |
Yyyy... a po co spolszczenie, skoro chcesz go odinstalować? _________________
Belfer.one.PL
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 11:17 am Temat postu: mam problem |
|
|
a problem tkwi w tym ze nie mam dostępu do komputera klienta po reinstalacji serwera sbs 2008. Komputery klienckie w IPAT widzę jako niekontrolowane |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 11:28 am Temat postu: |
|
|
Nie chcę się czepiać, ale muszę.
Czy chcesz naprawiać IPAT, czy chcesz go wywalić? Bo porady będą kompletnie różne. _________________
Belfer.one.PL
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 11:41 am Temat postu: |
|
|
chcę naprawić caly system sbs 2008 w który jest zainstalowany IPAT a te wszystkie pytania to dotyczą przywrócenia servera do normalnego dzialnia i stąd te kombinacje które wynikaja z różnych podpowiedzi i nie dają końcowego rezultatu . Przyznam szczerze że nie mialem kontaktu z IPAT-em w takim stoniu. Jesli mógbyś cos podpowiedziec bedę niezmiernie wdzieczny. i jeszcze niem posiadam obrazów systemów i nnych instalek w katalogi O:\TPAT_image[/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wed Apr 25, 2012 1:49 pm Temat postu: |
|
|
przeglądalem prawie wszystko co mozliwe było, udalo się zainstalowac poprawnie wszystkich klientów w serverze IPAT zrobiem obrazy ale jeszcze musz stworzyć userów aby było można pracować normalnie była to droga wyboista materiały szkoleniowe są za mało czytelne. Jednym słowem kiedyś miałem takie podobne oprogramowanie cafe AGENTA do internetu w kafejkach Dzięki za pomoc jestem zobowiązany[/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|