Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fuks87 Gość
|
Wysłany: Tue Apr 03, 2012 8:49 am Temat postu: Lista programów MENU start |
|
|
witam,
Od całkiem niedawna zajmuje się raz w tygodniu serwerem Sbs2003 R2. Problem polega na tym, iż nie do końca wiem gdzie zdefiniować i powiązać listę programów dla użytkowników domeny?
Na dysku data(O) mam folder menus i tam sprecyzowana jest struktura katalogowa dla poszczególnych poziomów A, B,C,D...
użytkownicy po zalogowaniu otrzymują dokładnie identyczne ułożenie katalogów w Menu start. Rozumiem, że powiązanie folderu menus z poszczególnymi poziomami związane jest z GPO? Czy mogę prosić o dokładnie naprowadzenie mnie gdzie się to definiuje? Przeglądałem zarządzenie serwerem ale póki co nie znalazłem.
W przypadku reinstalacji serwera zmuszony byłbym takie powiązanie wykonać. Proszę o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roman Mor Moderator
|
Wysłany: Tue Apr 03, 2012 10:34 am Temat postu: Re: Lista programów MENU start |
|
|
fuks87 napisał: | W przypadku reinstalacji serwera zmuszony byÅ‚bym takie powiÄ…zanie wykonać. | W przypadku instalacji serwera z tzw. kolekcji DVD nic nie musisz robić. Wszystko jest już ustawione. _________________ Pozdrawiam, RM |
|
Powrót do góry |
|
 |
fuks87 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Apr 04, 2012 10:38 am Temat postu: |
|
|
ok a jeśli chciałbym wykonać strukturę menu dla innego poziomu( wymyślonego przeze mnie)? proszę o naprowadzenie lub link do jakiegoś manuala? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|