Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

[ROZWIĄZANY] combofix

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PiotrW007
Gość

PostWysłany: Tue Jan 03, 2012 9:02 am    Temat postu: [ROZWIÄ„ZANY] combofix Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry,
Witam wszystkich na forum.
Ściągałem w/w program z różnych źródeł i rusza mi na serwerze(sbs2005), ale tylko w trybie zgodności z XP.
Nie wykonałem jeszcze skanu. Obawiam się awarii systemu.
Wiem że combofix potrafi popsuć np. viste jak jest zła wersja, bo już miałem taki przypadek.
Czy ktoś z Państwa uruchamiał combofixa na serwerze?
Pozdr.
Piotr W.
Powrót do góry
fredy1
Użytkownik Forum

PostWysłany: Wed Jan 25, 2012 11:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli dobrze pamiętam uruchamiałem combofixa na 2 różnych serwerach - rezultat był jednakowy obydwa serwery do postawienia na nowo. Więc zdecydowanie odradzam.

Najlepiej użyć eset nod32 w wersji BE.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: