Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jednostka zawiesza siÄ™ na czarnym ekranie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bananos
Użytkownik Forum

PostWysłany: Thu Feb 19, 2009 8:06 pm    Temat postu: jednostka zawiesza siÄ™ na czarnym ekranie Odpowiedz z cytatem

kilka dni temu od nowa instalowałem system na kompie przez IPATA i jak wszystkim wiadomo chwilę to trwa więc pozostawiłem "operację" i gdy wróciłem do pracowni w konsoli IPAT widnieją przy tym kompie prawidłowe dane konfiguracyjne niestety jednostka startuje i zatrzymuje się na czarnym ekranie ładowania i wisi i nic dalej się nie da zrobić. Chętnie ponownie przez ipata odpaliłbym maszynę ale ipat działa jedynie gdy system jednostki opuścił już bios a ten niestety nie potrafi tego zrobić. i jak tą jednostkę teraz odpalić? oto jest pytanie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mirek
Administrator

PostWysłany: Mon Feb 23, 2009 1:08 am    Temat postu: odp Odpowiedz z cytatem

To może należy jeszcze raz usunąć ją z domeny w IPAT
Powrót do góry
bananos
Użytkownik Forum

PostWysłany: Mon Feb 23, 2009 10:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

będę próbował. Myślę jeszcze nad ponowną reinstalacją systemu na tej jednostce tyle że przez WDS. Kiedyś robiłem to ale jedynie na szkoleniu, czy ktoś mógłby w kilku krokach napisać jak się to robiło?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: