|
KOPI Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JakubC Moderator

|
Wysłany: Sat Feb 26, 2011 1:46 am Temat postu: |
|
|
Przenieś stronę na dowolny hosting działający w zgodzie z technologiami XXI wieku. Twoja kombinacja nie ma sensu, zaraz okaże się, że następna rzecz nie działa. _________________ Jakub Cichocki | cogitech group |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roman Mor Moderator
|
Wysłany: Sat Feb 26, 2011 12:40 pm Temat postu: |
|
|
JakubC napisał: | Przenieś stronę na dowolny hosting działający w zgodzie z technologiami XXI wieku. Twoja kombinacja nie ma sensu, zaraz okaże się, że następna rzecz nie działa. | Nie mam zamiaru, nie ja o tym decyduję, a poza tym szczegółem hosting jest bardzo dobry (strony działąją bardzo sprawnie). Nie sądzisz chyba, że Wrocławskie Centrum Sieciowo-Superkomputerowe przy Politechnice Wrocławskiej jest byle jaką instytucją.
Kombinować juz przestałem, nie jest to dla mnie takie pilne.
Poza tym, sprawdzałem Mikrusa jeszcze na trzech zupełnie różnych serwerach (darmowych) i jest to samo, albo jeszcze gorzej. Tak, że brak mod_rewrite nie jest takim odosobnionym przypadkiem. _________________ Pozdrawiam, RM |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|