Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AndrzejM Użytkownik Forum
|
Wysłany: Sat Sep 29, 2007 8:52 pm Temat postu: GIMP przykÅ‚ady |
|
|
Witam !
Potrzebuje kilka przykładów na Gimpa - animacje najlepiej z dziedziny ekonomii - sam moge zrobić - w stopniu podstawowym znam ten program - hmm ale po co mam poświęcić godziny kiedy już ktoś ten problem rozwiązał lub zna jakieś sensowne linki.Prosiła mnie nauczycielka podstaw ptrzedsiębioreczości w mojej szkole.
Andrzej |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciek Administrator
Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Sun Sep 30, 2007 1:10 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że GIMP to jest program do obróbki grafiki rastrowej. W przypadku jakichś prezentacji z dziedziny ekonomii raczej należałoby zastosować program do grafiki wektorowej, np. Inscape lub program do tworzenia prezentacji Powerpoint lub Impress. _________________ Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
|
AndrzejM Użytkownik Forum
|
Wysłany: Sun Sep 30, 2007 5:22 am Temat postu: Gimp |
|
|
MAciej !
Wiem. Ale ona studiuje jakąś podyplomówkę. I to jest na zaliczenie chyba i z ICT.
Nie ma to być jakiś profesjonalny pokaz . I nie w sensie PP bo taki masz rację jest lepszy. Ja kiedyś miałem takie pliki animacyjne ale nie mogę ich znależć. Próbowałem na google - nie znalazłem - raczej kupe reklam i naukę jak coś zrobic konkretnie - ale nie mam czasu jej douczyć . Za późno się zgłosiła. W poniedziałek ma to coś oddać.
Andrzej |
|
Powrót do góry |
|
|
|