Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maciek Administrator
Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Sun Aug 21, 2016 9:41 pm Temat postu: Zmiana serwera |
|
|
Od dziś serwer działa na nowym systemie (EOS 2016) z większą ilością pamięci, szybszym procesorem i nowszym oprogramowaniem (apache + php + mysql).
Mamy z Mirkiem nadzieję, że będzie się wam korzystać z forum wygodniej. _________________ Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny
Ostatnio zmieniony przez Maciek dnia Tue Feb 16, 2021 10:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
szulcusie Użytkownik Forum
|
Wysłany: Mon Aug 22, 2016 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Zaglądam tu codziennie. Już się martwiłam, że coś złego się dzieje, a tu dobra zmiana też zawitała. _________________ Alicja |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciek Administrator
Dołączył: 01 Nov 2004 Posty: 2225 Pomógł: 23 Skąd: z Księżyca
|
Wysłany: Thu Aug 25, 2016 4:57 pm Temat postu: |
|
|
No w przeciwieństwie do pisowskiej, nasza dobra zmiana działa.
Ponieważ - jak zapewne wiesz z komunikatów - stowarzyszenie KOPI zostało już ostatecznie rozwiązane, więc domenę i serwer już na dobre wziął Mirek pod swoją opiekę.
Podczas ostatniej mojej wizyty uruchomiliśmy nowy i już 64-bitowy serwer wirtualny, na mocnej i stabilnej maszynie. Mam nadzieję, że okresowe błędy MySQL przestaną się tu zdarzać. Używamy stabilnych wersji oprogramowania, w miarę nowych, sam system jest bardzo wydajny, oparty już na kernelu 4.6.X. _________________ Belfer.one.PL
Autorski Przewodnik Kulturalny |
|
Powrót do góry |
|
|
szulcusie Użytkownik Forum
|
Wysłany: Thu Aug 25, 2016 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy nie wątpiłam w Wasze umiejętności. W Waszym wydaniu zawsze jest dobra zmiana _________________ Alicja |
|
Powrót do góry |
|
|
|