Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dar_o Użytkownik Forum
|
Wysłany: Mon Nov 28, 2011 10:19 am Temat postu: PoszukujÄ™ obrazu Lato 2007 |
|
|
Witajcie.
Muszę postawić od nowa serwer pracowni edycji Lato 2007 ( komputery klienckie na XP z office 2007). Instalacja z płyt oryginalnych kończy się niepowodzeniem.
Czy ktoÅ› dysponuje obrazem tych pracowni ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roman Mor Moderator
|
Wysłany: Tue Nov 29, 2011 10:28 am Temat postu: Re: PoszukujÄ™ obrazu Lato 2007 |
|
|
dar_o napisał: | Instalacja z pÅ‚yt oryginalnych koÅ„czy siÄ™ niepowodzeniem. | Jakie pÅ‚yty masz na myÅ›li i na czym polega niepowodzenie?
Serwer najlepiej instalować z tzw. DVD kolekcji, którą integratorzy obowiązani byli dostarczyć wraz z pracownią. A szkoły powinny tego dopilnować zgodnie z procedurą odbioru. Kolekcję (najlepiej najnowszą, tzw. czerwoną - 4 płytki dvd) prawdopodobnie można jeszcze zamówić w sklepiku OEIiZK (za cenę przesyłki). _________________ Pozdrawiam, RM |
|
Powrót do góry |
|
 |
buska3 Gość
|
Wysłany: Tue Jan 03, 2012 9:27 am Temat postu: |
|
|
Też poszukuje obrazu płyt lecz konkretnie ostatniej DVD (4 płyty) - reszta płyt jest sprawna ale ostatnia jest uszkodzona, jeśli ktoś ma obraz tej płytki bardzo proszę o udostępnienie, bo przejąłem od niedawna pracownie i jest w masakrycznym stanie, nie wspomnę już o serwerze. Co do sklepiku to już nie mają tych płyt w sprzedaży.
dar_o może ty masz ostatnią płytkę sprawną??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
micro Użytkownik Forum
|
Wysłany: Tue Jan 10, 2012 9:17 am Temat postu: |
|
|
Posiadam obrazy wszystkich płyt z kolekcji jesień 2007 wiosna 2008.
Obrazy zrobiłem, gdy pierwsza płytka z kolekcji zaczęła mieć problemy z odczytem, a z niebieskiej kolekcji (jesień 2005) rozsypała się w napędzie serwera .
Obrazy mają od 3,5 do 4,5 GB, więc przez pocztę nie przejdą, a nie mam konta na żadnym FTP... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|