Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ttomekb Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Aug 31, 2011 4:35 pm Temat postu: poszukuje obrazu serwera |
|
|
witam
Panowie poszukuje obrazu serwera aby moc nim uruchomić serwer. z tych płyt jakie mam nie mogę w ogóle uruchomić instalacji (nie ma pojęcia dlaczego - wydaje mi się że z płytą jest coś nie tak) czy wiecie może gdzie taki obraz mogę pobrać i czy w ogóle ktoś jakiś udostępnił w sieci?
pozdrawiam
TB |
|
Powrót do góry |
|
|
Matthew089 Użytkownik Forum
|
Wysłany: Fri Dec 23, 2011 11:44 am Temat postu: |
|
|
dołączam się. zależy mi na sbs2003 kolekcja wiosna 2004 |
|
Powrót do góry |
|
|
thomas.night Użytkownik Forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
Roman Mor Moderator
|
Wysłany: Fri Dec 23, 2011 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Pytającemu zapewne chodzi o obraz utworzony Ghostem lub podobnym programem. Integratorzy z reguły posługiwali się takimi obrazami zamiast instalowac z płytek. To bardzo często było przyczyną niezłego pasztetu gdyż obrazy instalatorów często były ich radosną twórczością mającą luźny związek z założeniami projektu. Poprawna instalacja z DVD kolekcji, przy zachowaniu wymaganych warunków, pozwala na co najmniej zadowalające działanie serwera i pracowni. Oczywiście, z tak postawionego serwera mozna sobie zrobic obraz by szybko odtworzyc system w przypadku problemów.
PS. Podobno niektórzy instalatorzy w odruchu dobrego serca zostawiali w szkole obraz, z którego stawiali serwer. _________________ Pozdrawiam, RM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Fri Dec 23, 2011 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Roman Mor napisał: | PS. Podobno niektórzy instalatorzy w odruchu dobrego serca zostawiali w szkole obraz, z którego stawiali serwer. | Prawda, sam siÄ™ spotkaÅ‚em |
|
Powrót do góry |
|
|
Jones Gość
|
Wysłany: Tue Oct 01, 2013 11:53 am Temat postu: |
|
|
Witam
Do wczoraj byłem posiadaczem takiego obrazu edycja lato2007 ale walnęła mi 1 płytka ( jakaś ryska i DVD nie czyta ) może ktoś z szanownych kolegów ma takową? Ja teraz sobie pluję w brodę bo mogłem zrobić kopie.
Mam natomiast obraz ghosta serwera wiosna 2005 łacznie 2 DVD jeśli ktoś potrzebuję to pisać
wojtekpt@gmail.com |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Tue Oct 01, 2013 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Drogi kolego mogę wysłać Ci obraz 1. płytki, ale dopiero na weekendzie. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|