Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mirek Administrator

|
Wysłany: Thu Sep 16, 2004 9:48 am Temat postu: Poradnik Opiekuna Pracowni |
|
|
Ukazała się "książeczka" pt. "Pracownia Komputerowa" - Poradnik dla nauczyciela. Na ostatnim spotkaniu w Kęsowie prezentowałem tę pozycję i jak pamiętam większość jej nie znała. Mineło trochę czasu i zakładam, że mogliście do tej pory ją poznać. Bardzo mnie interesuje Wasze zdanie o tym poradniku. Czy spełnia oczekiwania opiekunów, czy jest dobrze napisana, czy rozwiązuje Wasze problemy. Proszę o opinie na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
GOCHA Gość
|
Wysłany: Wed Oct 13, 2004 6:24 pm Temat postu: KSI¡ŻECZKA |
|
|
Jak i gdzie można ją zdobyć :?:
Jestem "młodym" opiekunem pracowni i nie wiem nic. Mam podobno pracownię 2001 edycji5-to wiem od dyrektor i więcej nic :!: Gdyby ktoś mógł mi podpowiedzieć jak zapoznać się z administrowaniem tej pracowni i cokolwiek na ten temat, to chyba go ozłocę! Poza 10 kompami nie mam w pracowni nic - serwer jest u p. dyrektora w gabinecie (sic!). Pozdrawiam - Małgorzata |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
margo Użytkownik Forum
|
Wysłany: Sun Dec 13, 2009 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Trochę czasu minęło, książka już niedostępna w sprzedaży. Czy ktoś mógłby polecić jakąś ciekawą i co najważniejsze pożyteczną książkę dotyczącą funkcjonowania szkolnej pracowni komputerowej? Nie zawsze jest dostęp do internetu, dobrze by było mieć jakąś pomoc zawsze pod ręką, a jak na razie jedyną pomocą są skrypty, jakie dostałam podczas szkolenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek Administrator

|
Wysłany: Mon Dec 14, 2009 10:18 pm Temat postu: odp |
|
|
ProponujÄ™:
Windows Small Business Server 2003 R2 - poradnik administratora
Windows Small Business Server 2003 - Administracja systemem