Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Udostępnianie pliku/forlderu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darecki30
Użytkownik Forum

PostWysłany: Mon Jan 03, 2011 7:46 pm    Temat postu: UdostÄ™pnianie pliku/forlderu Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich i ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU.
Teraz do rzeczy. Stworzyłem plik excela (ankieta) umieściłem na serwerze w odpowiednim folderze na dysku O.
Chciałbym by 10 uczniów w jednym czasie otwierało plik z serwera wypełniało ankietę a zmiany byłyby zapisywane w pliku źródłowym.
Co zrobiłem:
folder udostępniłem oraz dałem mu uprawnienia do modyfikacji podobnie zrobiłem z plikiem excela i wywala mi brak dostępu (przed zmianą uprawnień wyskakiwał mi komunikat od atrybucie do odczytu).
Pytanie:
Co robię źle i czy moja koncepcja wypełniania tak ankiety jest właściwa?
Pozdrawiam i dziękuję za każdą wskazówkę.
Darek
SBS2008R2+vista
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
darecki30
Użytkownik Forum

PostWysłany: Tue Jan 04, 2011 9:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamykam temat już sobie poradziłem. Zapomniałem postawić jednej fajeczki (rozkojarzenie poświąteczne). Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: