Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Client w konsoli Ipat cały czas w trybie BIOSu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Oliwia
Użytkownik Forum

PostWysłany: Thu Sep 10, 2009 3:52 pm    Temat postu: Client w konsoli Ipat caÅ‚y czas w trybie BIOSu Odpowiedz z cytatem

Witam.
Chciałam dołączyć do Ipata nowego klienta (po awarii serwera przywracałam serwer z obarazu od instalatora, więc trzeba całą zabawę z Ipatem wykonać), ale pojawił się problem. Zaakceptowałam klienta w konsoli Ipat, a następnie nacisnęłam opcję uruchom system operacyjny również z kosnoli Ipat. I tu pojawia się problem, ponieważ mimo, że na kliencie uruchomiony jest system operacyjny, w konsoli Ipat w stanie bieżącym nadal widnieje informacja BIOS. W związku z tym nie mogę nic zrobić z tym klientem np przyłączyć do domeny bo musi być w stanie bieżącym informacja że uruchomiony jest system operacyjnym.

Dodam jeszcze,że już próbowałam go usunąć z konsoli Ipat i dodać jeszcze raz, ale za każdym razem ta sama sytuacja. W tamtym tygodniu dodawałam inne komp i bez problemu. Zostały mi tylko 4 MCI i nie wiem co jest grane.
ProszÄ™ o pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: