Forum KOPI Strona Główna KOPI
Forum Klubu Opiekunów Pracowni Internetowych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opiekun ucznia - sieciowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darecki30
Użytkownik Forum

PostWysłany: Mon Sep 28, 2009 10:19 pm    Temat postu: Opiekun ucznia - sieciowy Odpowiedz z cytatem

Dziś kupiłem licencję na opiekuna ucznia w wersji sieciowej (była bardziej korzystna cenowo). Jutro lub pojutrze mam zamiar instalować w pracowni sbs2008 IPAT.
Moje założenie to instalacja panelu administracyjnego na końcówce (obawiam się na serwerze) i podpięcie końcówek do powstałego w ten sposób kompa nauczycielskiego/administracyjnego.
Moje pytanie do wszystkich to:
1 Czy Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie
2 Jak to funkcjonuje (np. podgląd kompów uczniów)
3 Czy warto instalować wersję sieciową (bo mogę zostać przy obecnej wersji jednostanowiskowej).
Dzięki z góry za każdą wskazówkę. Pozdrawiam Darek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kjarek
Użytkownik Forum

PostWysłany: Wed Oct 07, 2009 6:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupiłem także wersję sieciową opiekuna i jestem zadowolony. To bardzo pomocny dla nauczyciela program. Instalacja bez problemów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KOPI Strona Główna -> SBS 2003 R2 edycja jesieÅ„ 2007 - wiosna 2008 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: