Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alibaba Użytkownik Forum
|
Wysłany: Mon Oct 25, 2004 2:01 pm Temat postu: PodrÄ™czniki, jakie najlepsze? |
|
|
Warto wymienić z jakich dobrych podręczników korzystacie w swoim przedmiocie. Jakie polecacie innym co w przyszłości muszą wybrać do swojego przedmiotu.
Ja w Technologi informacyjnej korzystam z Technologia informacyjan nie tylko dla uczniów WSz E.KRawczyński, Z. Talaga, M.Wilk PWN.
Plecam bardzo obszerny zakres materiału, rozkłady dla nauczyciela na różne poziomy nauczania, przystępny i zrozumiały język. POLECAM |
|
Powrót do góry |
|
|
Mirek Administrator
|
Wysłany: Mon Oct 25, 2004 11:05 pm Temat postu: odp2 |
|
|
Ja mogę polecić:
sp kl. 1-3 "Komputerowe Opowieści" wyd. "Czarny Kruk"- bogate żródło informacji dla poczatkujących w zabawnej i ciekawej formie wraz z płytą i wieloma programami.
sp kl. 4-6 "Lekcje z komputerem" wyd WSiP - optymalnie dobrane treści kształcenia w formie niezwykle wciągającej dla uczniów, co osiągnięto przez specjalny dobór tematyki zadań realizowanych przez uczniów z wielką przyjemnością.
gim kl 1-3 Informatyka 2000 gim. 1 oraz Informatyka 2000 gim. 2 wyd. "Czarny Kruk" - tak bogato dobranego zasobu ćwiczeń nigdzie nie znajdziemy. Nauczyciel jest w zasadzie potrzebny na poczatku lekcji, gdy wprowadzamy ucznia w zagadnienie. Jeśli n-l jest przypadkiem bardzo zajęty podręcznik zrobi wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
|
zondal Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Oct 12, 2005 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Może i książka Czrnego... jest dobra ale strona beznadziejna
Do tej pory pracuję (od '99) na Kobie "Podstawowe tematy..." Jest, a właściwie była wporzo lecz czas mija i się troszkę zdeaktualizowała, a reedycja niewiele wniosła. |
|
Powrót do góry |
|
|
miki2 Gość
|
Wysłany: Thu Jul 07, 2011 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Polecam podręczniki do informatyki firmy GWO , pracuje z nimi od kilku lat z powodzeniem . |
|
Powrót do góry |
|
|
superhiper Użytkownik Forum
|
Wysłany: Sun Jul 17, 2011 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja pracuję na Helionie - mam od razu za darmo platformę do sprawdzianów, gdzie mogę zapodać wszystkie pytania wydawnictwa lub mieszać ze swoimi w stosunku 80% do 20%. |
|
Powrót do góry |
|
|
|