Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
CODER_BEST Gość
|
Wysłany: Tue Jun 11, 2013 4:54 pm Temat postu: iPAT nie znam hasÅ‚a, jak go usunąć lub wyÅ‚Ä…czyć. |
|
|
Witam
Mam problem w jednej z pracowni komputerowych w szkole. Jest 15 komputerów wszystkie były na początku kupione z Vista + ipat ale ostatnio zmieniłem system w całej pracowni na Windows 7 wszystko śmiga serwer SBS 2003 widzi mogę zarządzać komputerami...
No właśnie ale jest jeden problem, a konkretnie jest nim komputer otóż przy instalacji Windows 7 na komputerze wyłączyłem kontrolę ipat i wgrałem system programy itd.... Ale na tym jednym komputerze jest jakieś kompletnie inne hasło do ipata i nie wiem co mam z nim zrobić.
Jak mogę wgrać na ten komputer Windows 7... Jak złamać to hasło albo nie wiem wywalić z mobo kompletnie tego ipata tylko jak.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
arko Użytkownik Forum
|
Wysłany: Tue Oct 15, 2013 8:23 am Temat postu: Ponawiam proÅ›bÄ™ o pomoc z agentem IPAT |
|
|
U mnie w pracowni taki sam problem tylko z jednym komputerem nie mam hasła do agenta IPAT. Posiadam płytę CD do płyty głównej, próbowałem podmienić flash Agenta ale coś nie działa. Proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
Napinator Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Jan 29, 2014 9:10 am Temat postu: |
|
|
Po wpiÄ™ciu go do sieci IPAT ina serwerze powinien go zobaczyć, z poziomu iPATa zmieniasz hasÅ‚o. _________________ PAMIĘTAJ ABY KLIKNĄĆ "POMÓGÅ" - ZBIERAM PUNKTY ;) DZIĘKI!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
arko Użytkownik Forum
|
Wysłany: Wed Jan 29, 2014 11:58 am Temat postu: IPAT |
|
|
Pracownik Intela kulturalnie odpowiedział ale nie rozwiązało to problemu. Uratowałem płytę główną tylko poprzez wstrzelenie się z zapomnianym hasłem. |
|
Powrót do góry |
|
|
kniazio Użytkownik Forum
|
Wysłany: Fri Jan 09, 2015 1:37 pm Temat postu: |
|
|
zaq1@WSX |
|
Powrót do góry |